VIP-TILAT

Suomen parhaaksi festivaali-vipiksi tituleerattu Down By The Laituri -festivaalien Bollinger VIP -tila viimeistelee upean festivaalikokemuksen! Nauti huippukokkien Antti Vahteran ja Petteri Luodon suunnittelema laadukas Bollinger Golden VIP -menu tyylikkäissä puitteissa ja seuraa samalla valtakuntamme huippuesiintyjien keikkaa upealta Bollinger VIP-alueelta. Keikkataukojen ajan Bollinger VIP-alueella on viihdyttävää erikoisohjelmaa.

Bollinger Golden VIP -paketin lisäksi tarjolla on Roster VIP -paketti, jonka herkullinen menu nautitaan festivaalialueella sijaitsevassa Roster Turku -ravintolassa. Roster VIP -menu on suunnitellut turkulainen julkkiskokki Kari ”Kape” Aihinen.

Bollinger VIP-tiloista löytyy runsaasti istuinpaikkoja ja lisäksi VIP-asiakkaiden käyttöön tarkoitetut juomamyyntipisteet, WC-tilat ja tupakointialue.


dbtl-vip_anttivahtera

”Down By The Laituri -festivaali tulee jälleen ja minulle on suuri kunnia päästä laatimaan tapahtumaan Bollinger Golden VIP -menu yhdessä Petteri Luodon kanssa. Päivittäin vaihtuva menu on suunniteltu asiakkaiden tarpeet yksityiskohtaisesti huomioiden ja tarjonta on monipuolista. DBTL-vieraat ansaitsevat unohtumattoman festivaalipäivän lisäksi laadukkaan ruokailukokemuksen, jota olen itse seurassanne paikan päällä toteuttamassa ja esittelemässä. Pöytä on katettu, tervetuloa!”
– Antti Vahtera

BOLLINGER GOLDEN VIP -MENU by ANTTI VAHTERA & PETTERI LUOTO

TORSTAI 29.7.

· DBTL:n rapeaa vihreää salaattia
· Jääkellarilohta, piparjuurimajoneesia
· Mozzarellaa, avocadoa, chiliä ja lime-jogurttikastiketta
· Korianterilla ja seesamdressingillä maustettua Beluga-linssisalaattia, grillattua Teriyaki-kanaa
· Maalaisleipää
*
· Grillattua Iberico-possua ”Brown Sugar Rub”
· Paahdettuja timjamiperunoita
· Grillattuja kasviksia ”Masala Style”
· Vegaani-kasvispihviä
· Curry-korianterimajoneesia, japanilaista BBQ-dippiä, dynamiittimajoneesia
*
· Chili-suklaakakkua
· Bad Santa ”the alcohol ice cream”

PERJANTAI 30.7.

· DBTL:n rapeaa vihreää salaattia
· Kuusenkerkkäliemessä pikkelöityjä grillattuja vihanneksia, vuohenjuustocremeä
· Jokirapu-Caesarsalaattia
· Pippurista paahtopaistia, kesän perunaa, kaprista, Dijon-kastiketta
· Maalaisleipää
*
· Paahdettua jyväbroilerin rintaa, kanttarellikastiketta
· Rosmariiniperunoita
· Grillattuja kasviksia ”Masala Style”
· Vegaani-kasvispihviä
· Curry-korianterimajoneesia, japanilaista BBQ-dippiä, dynamiittimajoneesia
*
· Chili-suklaakakkua
· Bad Santa ”the alcohol ice cream”

LAUANTAI 31.7.

· DBTL:n rapeaa vihreää salaattia
· Rakuunalla ja sinappivinaigretella maustettua lehtikaalisalaattia, sinihomejuustoa, päärynää ja paahdettuja siemeniä
· Kevyesti savustettua sokeri-suolattua lohta 45°, ruusuaiolia
· Broilerin fileetä, tonnikalakastiketta, kapriksia, rucolaa, parmesanjuustoa
· Maalaisleipää
*
· Marmorihärkää ”Asian 5 Spice”
· Parmesanperunoita
· Grillattuja kasviksia ”Masala Style”
· Vegaani-kasvispihviä
· Curry-korianterimajoneesia, japanilaista BBQ-dippiä, dynamiittimajoneesia
*
· Chili-suklaakakkua
· Bad Santa ”the alcohol ice cream”

Huomioimme ruoka-aineallergiat ja -rajoitteet mahdollisuuksien mukaan. Pyrimme huomioimaan asiakkaiden toiveet parhaalla mahdollisella tavalla. Muutokset mahdollisia.


dbtl-vip_kariaihinen

”Roster VIP -menu on meidän itse valmistamia alusta loppuun asti. Haluamme aina olla rohkeita, ylpeitä, ehkä hieman erilaisiakin ja varsinkin haastaa itseämme. Itse olen mukana festareilla kaikkina kolmena päivänä ”all-night-long” ja luonnollisesti koko ravintolakin on festaritunnelman kyydissä alusta loppuun asti! Vanhana Hepokullan poikana olen aina ylpeä ja iloinen, kun saan tulla ”kotiin” töihin. Tehdään tästä paras ja herkullisin festivaali ikinä – hunajata, hunajata!”
– Kari Aihinen

ROSTER VIP -MENU by KARI AIHINEN
TORSTAINA 29.7. / PERJANTAINA 30.7. / LAUANTAINA 31.7.

· Rosterin härkätartar, paahdettua briossia, parmesankreemiä
*
· Paistettua kuhaa, broccolia, piparjuurta ja kombulla maustettua Beurre Blanc -kastiketta
· Rosterin paahdettuja kesän perunoita sekä aiolia
*
· Jälkiruoka: Valkosuklaatartaletti, passionsorbettia ja mansikkamarenkia

Muutokset mahdollisia.
Huom! Roster VIP -lipun hankittuasi tee pöytävaraus Roster Turku -ravintolaan haluamallesi kellonajalle: p. 050 3513 631 / roster@rosterturku.com


dbtl-vip_akatemiatalo

Akatemiatalon tyylikäs Akatemia VIP tarjoaa Herkkupisteen Teemu Rantasen suunnitteleman upean Aasia-menun!

AKATEMIA VIP -MENU by TEEMU RANTANEN / AASIA-MENU
TORSTAINA 29.7. / PERJANTAINA 30.7. / LAUANTAINA 31.7.

· Sorrin vihersalaattia, pikkelöityä kurkkua, tuoretta mangoa ja paahdettuja kurpitsan siemeniä (M,G)
· Papaijasalaattia Som Tam (M,G)
· Wokattuja luomu siitakesieniä, grillattua maissia ja vihreää papua (M,G)
· Paahdettua maissikananpoikaa, korianteriöljyä ja Satay-kastiketta (M,G, sisältää pähkinää)
· Härkä tataki, chilidressinkiä ja rapeaa shalottisipulia (L)
· Paistettuja tiikeriravunpyrstöjä Nahm Jim (M,G)
· Seesam-marinoitua lohta, mustekalanmuste-aiolia ja wakamesalaattia (M)
· Yrttifocacciaa (M)
· Paahdettua voita (L,G)
*
· Karamellipossua (M,G)
· Paahdettua varhaisperunaa (M,G)
· Savustettua tofua, bataattia, edamamepapua ja vihreää Thai-currya (M,G)
· Basmatiriisiä (M,G)
*
· Sitruunaruoho-pannacottaa ja chili-ananaskompottia (L,G)
· Pistaasisuklaakakkua ja suklaamoussea (L)

Muutokset mahdollisia.


vip_1 vip_5 vip_4 vip_2 vip_ruoka2 vip_ruoka1
Kuvat vuoden 2019 DBTL-festivaaleilta. Kuvaajat: Valtteri Hentilä & Tero Kukkonen


BOLLINGER GOLDEN VIP -LIPPU (TO/PE/LA)

198 € [LOPPUUNMYYTY]

· Antti Vahteran ja Petteri Luodon suunnittelema herkullinen Bollinger Golden VIP -menu tarjolla klo 16-20.
· Oma pöytä koko illan ajan.
· Pääsy DBTL-festivaalialueelle.
· Sisäänkäynti Bollinger VIP -portista.
· Pääsy Bollinger VIP -alueelle, festareiden parhaille paikoille.
· Viihdyttävää erikoisohjelmaa keikkataukojen ajan Bollinger VIP -alueella.
· Omat Bollinger VIP -alueen baaritiskit, tasokas wc-alue ja tupakointitila.
· Voimassa yhden päivän.
osta-painike


ROSTER VIP -LIPPU (TO/PE/LA)

159 €

· Kari Aihisen suunnittelema herkullinen DBTL Roster VIP -menu festivaalialueella sijaitsevassa Roster Turku -ravintolassa.
· Pääsy DBTL-festivaalialueelle.
· Sisäänkäynti Bollinger VIP -portista.
· Pääsy Bollinger VIP -alueelle, festareiden parhaille paikoille.
· Viihdyttävää erikoisohjelmaa keikkataukojen ajan Bollinger VIP -alueella.
· Omat Bollinger VIP -alueen baaritiskit, tasokas wc-alue ja tupakointitila.
· Voimassa yhden päivän.
· Huom! Roster VIP -lipun hankittuasi tee pöytävaraus Roster Turku -ravintolaan haluamallesi kellonajalle: p. 050 3513 631 / roster@rosterturku.com
osta-painike


AKATEMIA VIP -LIPPU (TO/PE/LA)

169 €

· Torstain Akatemia VIP -liput loppuunmyyty.

· Herkkupisteen Teemu Rantasen suunnittelema herkullinen DBTL Akatemia VIP -menu festivaalialueella sijaitsevassa upeassa Akatemiatalon Juhlasalissa. Menu tarjolla klo 16-20.
· Pääsy DBTL-festivaalialueelle.
· Sisäänkäynti Bollinger VIP -portista.
· Pääsy Bollinger VIP -alueelle, festareiden parhaille paikoille.
· Viihdyttävää erikoisohjelmaa keikkataukojen ajan Bollinger VIP -alueella.
· Omat Bollinger VIP -alueen baaritiskit, tasokas wc-alue ja tupakointitila.
· Oma pöytä käytettävissä Akatemiatalon Juhlasalissa koko illan ajan.
· Akatemiatalon Juhlasalin vaatesäilytys, omat baarit ja WC-tilat.
· Voimassa yhden päivän.
osta-painike


BOLLINGER VIP -LIPPU (TO/PE/LA)

99 €

· Pääsy DBTL-festivaalialueelle.
· Sisäänkäynti Bollinger VIP -portista.
· Pääsy Bollinger VIP -alueelle, festareiden parhaille paikoille.
· Viihdyttävää erikoisohjelmaa keikkataukojen ajan Bollinger VIP -alueella.
· Omat Bollinger VIP -alueen baaritiskit, tasokas wc-alue ja tupakointitila.
· Voimassa yhden päivän.
osta-painike


VIP-MYYNTI

Ryhmäostot, juomapakettitilaukset, VIP-palveluihin liittyvät tiedustelut: vip (at) dbtl.fi / p. 040 5311 315
VIP-myynti palvelee maanantaista perjantaihin klo 10-15.


logo_charcoal_filogo_charcoal_fiharwall-originallonkeroradio_nova_logogodmorgonroster_logo_wwwbollinger-logo_www_makasiinicontemporary_logo_wwwakatemiatalojuhlasali_logopolartuotanto_logo