VIP-TILAT

Suomen parhaaksi festivaali-vipiksi tituleerattu Down By The Laituri -festivaalien VIP-tila viimeistelee upean festivaalikokemuksen! Nauti turkulaisen julkkiskokki Kari ”Kape” Aihisen suunnittelema laadukas GOLDEN VIP -menu tyylikkäissä puitteissa ja seuraa samalla valtakuntamme huippuesiintyjien keikkaa upealta VIP-alueelta. Keikkataukojen ajan VIP-alueella on viihdyttävää erikoisohjelmaa.

Golden VIP -paketin lisäksi tarjolla on Roster VIP -paketti, jonka herkullinen menu nautitaan lähellä festivaalialuetta sijaitsevassa Roster Turku -ravintolassa.

VIP-tiloista löytyy runsaasti istuinpaikkoja ja lisäksi VIP-asiakkaiden käyttöön tarkoitetut juomamyyntipisteet, WC-tilat ja tupakointialue.


dbtl-vip_kariaihinen

”Sekä Golden VIP- että Roster VIP -menut ovat meidän itse valmistamia alusta loppuun asti. Haluamme aina olla rohkeita, ylpeitä, ehkä hieman erilaisiakin ja varsinkin haastaa itseämme. Itse olen mukana festareilla kaikkina kolmena päivänä ”all-night-long” ja luonnollisesti koko ravintolakin on festaritunnelman kyydissä alusta loppuun asti! Vanhana Hepokullan poikana olen aina ylpeä ja iloinen, kun saan tulla ”kotiin” töihin. Tehdään tästä paras ja herkullisin festivaali ikinä – hunajata, hunajata!”
– Kari Aihinen


vip07_8 vip07_7
vip07_6 vip07_4 vip1 vip07_5 vip6 vip7
Kuvat vuosien 2016-2018 DBTL-festivaaleilta.


VIP-MYYNTI

Ryhmäostot, juomapakettitilaukset, VIP-palveluihin liittyvät tiedustelut: vip (at) dbtl.fi
VIP-myynti palvelee maanantaista perjantaihin klo 10-15.


logo_charcoal_fipolarartistit_logo