VIP-TILAT

Suomen parhaaksi festivaali-vipiksi tituleerattu Down By The Laituri -festivaalien VIP-tila viimeistelee upean festivaalikokemuksen! Nauti julkkiskokki Antti Vahteran suunnittelema laadukas GOLDEN VIP -menu tyylikkäissä puitteissa ja seuraa samalla valtakuntamme huippuesiintyjien keikkaa lähietäisyydeltä. Pöydistä on suora näkyvyys DBTL-stagelle ja rajattu VIP-alue ulottuu aina esiintymislavan etuosaan asti. Keikkataukojen ajan VIP-alueella on viihdyttävää erikoisohjelmaa ja artistihaastatteluja.

VIP-tiloista löytyy runsaasti istuinpaikkoja ja lisäksi VIP-asiakkaiden käyttöön tarkoitetut juomamyyntipisteet, WC-tilat ja tupakointialue.


vip07_3 vip07_1

ANTTI VAHTERA GOLDEN VIP -MENU

”Down By The Laituri -festivaali tulee jälleen! Minulle on suuri kunnia päästä laatimaan Suomen parhaimmaksi festivaalivipiksi tituleeratun VIP-tilan juhlallinen Golden VIP -menu jälleen tänä vuonna. Päivittäin vaihtuva menu on suunniteltu asiakkaiden tarpeet yksityiskohtaisesti huomioiden ja tarjonta on monipuolista. DBTL-vieraat ansaitsevat unohtumattoman festivaalipäivän lisäksi laadukkaan ruokailukokemuksen, jota olen itse seurassanne paikan päällä toteuttamassa ja esittelemässä. Pöytä on katettu, tervetuloa!”
– Antti Vahtera

MENUT JULKAISTAAN MYÖHEMMIN.


vip07_8 vip07_7 vip07_6 vip07_4 vip1 vip07_5 vip4 vip5vip6 vip7
Kuvat vuoden 2016 ja 2017 DBTL-festivaaleilta.


GOLDEN VIP -LIPPU

YKSITYISKOHDAT JULKAISTAAN MYÖHEMMIN.

osta-painike


SILVER VIP -LIPPU

YKSITYISKOHDAT JULKAISTAAN MYÖHEMMIN.

osta-painike


VIP-MYYNTI

VIP-myynti (ryhmäostot, juomapakettitilaukset, ym.)
Vip (at) dbtl.fi


VIP-TAKSIKYYTI

Festarialueelle voi saapua tyylikkäästi VIP-taksikyydillä. Kyyti tuo matkalaiset suoraan alueelle asti. Lisätiedustelut ja ennakkovaraukset: p. 044 4000101 / Arsenal Safe Taxi


logo_charcoal_fiharwall-originallonkeronaimapolarartistit_logo