LIPUNMYYNTI

Pääsyliput vuoden 2022 DBTL-festivaaleille myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi. Festivaalialueen porteilla ei ole pääsylippujen myyntiä.

Pääsylippujen hintaan lisätään lipunmyyntipaikkojen palvelu- ja toimitusmaksut.

Maksuvälineinä käyvät myös Smartum-setelit, Smartum Mobiilimaksu-kassalla, Edenred Virike-setelit ja Tyky-setelit.


SAAPUMINEN FESTIVAALEILLE

Down By The Laituri -festivaalit juhlitaan aivan Turun keskustan tuntumassa, Turun Tuomiokirkkotorilla ja Brahenpuistossa. Festivaalialueen sisäänkäynti on Uudenmaankadun ja Tuomiokirkkosillan nurkkauksessa.


SISÄÄNPÄÄSY & RANNEKE

Pääsyliput tarkastetaan portilla ja vaihdetaan rannekkeeseen. Pääsylipun voi vaihtaa rannekkeeseen ennakkoon rannekkeen ennakkovaihtopisteessä. Festivaalialueelta voi poistua päivän aikana ja rannekkeella pääsee takaisin sisään alueelle.


RANNEKKEEN ENNAKKOVAIHTOPISTE

Ennakkoon vaihdetulla rannekkeella pääsee kätevästi sisään festivaalialueelle. Huom! Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen. Pääsylippua ei voi vaihtaa rannekkeeseen toisen henkilön puolesta. Ennakkovaihtopisteessä voi vaihtaa rannekkeeseen kaikkien muiden paitsi Lanson Golden VIP -lippuluokan liput.

Rannekkeen ennakkovaihtopisteen sijainti: Kauppakeskus Hansakorttelin Hansatori, Yliopistonkatu 22, Turku

Rannekkeen ennakkovaihtopisteen aukioloajat:
· Keskiviikko 27.7. klo 17-20
· Torstai 28.7. klo 11-14
· Perjantai 29.7. klo 11-14
· Lauantai 30.7. klo 11-14


ALUEEN KARTTA

DBTL_aluekartta2022

Klikkaa karttaa nähdäksesi sen suurempana.

Saapuminen DBTL-festivaalialueelle tapahtuu yhden sisäänkäyntialueen kautta. Tämän lisäksi VIP-asiakkaille on oma sisäänkäyntialueensa. Alueella on opasteet, jonka mukaan pääsyliput vaihdetaan rannekkeisiin ennen festivaalialueelle saapumista.

Festivaalialueen alusta on pääosin mukulakiveä ja puistotyyppistä pintaa. VIP-teltan alusta on tasainen ja maatasosta korotettu.


SAAPUMINEN FESTIVAALEILLE DBTL-BUSSILLA

Lähikunnista DBTL-festivaaleille saapuminen onnistuu kätevimmin DBTL-bussilla. Toisistaan poikkeavia reittejä on kuusi kappaletta ja ne ajetaan kaikkina festaripäivinä. Sama aikataulu on käytössä kaikkina festivaalipäivinä.

Linja 1. RAUMA Linja-autoasema klo 12.30 -> LAITILA Shell klo 13.00 -> MYNÄMÄKI S-Market klo 13.30 -> NOUSIAINEN S-Market klo 13.50 -> MASKU Neste Riviera klo 14.00 -> DBTL-festivaalialue

Linja 2. EURA Matkahuolto klo 12.30 -> SÄKYLÄ Hesburger klo 12.55 -> YLÄNE Tori klo 13.20 -> TORTINMÄKI Pysäkki klo 13.45 -> PAATTINEN Pysäkki klo 14.00 -> DBTL-festivaalialue

Linja 3. HUITTINEN Härkäpakari klo 12.30 -> VAMPULA Kauppakeskus klo 12.50 -> ORIPÄÄ Kivimakasiini klo 13.10 -> RIIHIKOSKI Pikku-Mylly klo 13.30 -> DBTL-festivaalialue

Linja 4. LOIMAA Tori klo 13.00 -> KYRÖ Tori klo 13.30 -> AURA Poni klo 13.50 -> DBTL-festivaalialue

Linja 5. FORSSA Linja-autoasema klo 12.30 -> KOSKI Seo klo 13.00 -> MARTTILA Kuokantalo klo 13.30 -> TARVASJOKI Seo klo 13.40 -> LIETO Pysäkki klo 14.00 -> DBTL-festivaalialue

Linja 6. SALO Linja-autoasema klo 13.30 -> PAIMIO Keskusta klo 14.00 -> PIIKKIÖ Hesburger klo 14.20 -> KAARINA Pysäkki klo 14.30 -> DBTL-festivaalialue

Paluulähtö noin 30 min festaripäivän viimeisen esiintyjän esiintymisen päätyttyä. Hinta: 30 € / meno-paluu (myös reitin varrelta on mahdollista päästä kyytiin). Huom! Matka toteutuu, mikäli vähintään 10 henkilöä per linja on ennakkoilmoittautunut mukaan. On myös mahdollista räätälöidä omalle ryhmälle VIP-kuljetus. Ilmoittautuminen: matka@hyrkas.net

Bussikuljetuspalvelun toteuttaa Matka Hyrkäs.


AUKIOLOAJAT

Festivaalialue avaa ovensa torstaina 28.7. klo 14.30, perjantaina 29.7. klo 15.00 ja lauantaina 30.7. klo 13.30.


IKÄRAJA

Ikäraja festivaalialueelle on 18 vuotta.

Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alle 18-vuotias ei voi saapua festivaalialueelle täysi-ikäisenkään seurassa.


ESTEETTÖMYYS

Tapahtuma-alueelle on esteetön kulku ja alueella on inva-vessoja.


RUOKA JA JUOMA

Festivaalialueella on monipuolisia ruokamyyntipisteitä. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alueelle on 18 vuoden ikäraja. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kiellettyä. Suosittelemme maksamaan ostokset kortilla ja välttämään käteisen käyttöä.


YMPÄRISTÖ JA JÄTEHUOLTO

Festivaalialueelta löytyy runsaasti roskakoreja sekä kierrätyspisteitä, joihin roskat voi toimittaa luontoa ja kanssaihmisiä kunnioittaen. Pidetään yhdessä Turku siistinä ja huolehditaan roskat niihin kuuluviin astioihin.


TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Festivaalialueella on runsaasti järjestyksenvalvojia. Noudata aina järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja hätätilanteessa ota heihin välittömästi yhteyttä. Alueella on myös ensiapupäivystys.

Festivaalialueelle saa tuoda yhden korkeintaan 0,5 litran sinetöidyn (avaamattoman) tai tyhjän pullon.

Kiellettyjä esineitä ovat: aseet, omat alkoholijuomat, huumaavat aineet, räjähteet, soihdut, tulitteet, vaaralliset esineet, monitoimityökalut, laserosoittimet, valotikut, aerosolit (esim. hiuslakat), sateenvarjot sekä tuolit/istuimet.

Järjestelmäkameran tuonti alueelle ilman järjestäjien myöntämää kuvauslupaa on kiellettyä. Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua, muista kuitenkin kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä.

Tupakointi on kiellettyä lavojen edustalla konserttien aikana. Tapahtuma-alueella on erikseen merkittyjä tupakointipisteitä.


VAATESÄILYTYS

Festivaalialueella on vaatesäilytyspiste.


VIDEO- JA VALOKUVAAJA

Alueella liikkuu video- ja valokuvaaja, jotka kuvaavat materiaalia DBTL:n markkinointikäyttöön.


LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman jälkeen löytötavarat hoitaa Suomen Löytötavarapalvelu, Kauppakeskus Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku, p. 0600 03391, www.loytotavara.net. Toimisto avoinna arkisin klo 9-17 sekä lauantaisin 10-14.


MAJOITUS

Turusta löytyy useita hotelleita, joista on lyhyt kävelymatka DBTL-festivaaleille.


AKKREDITOINTI

Akkreditointi on tarkoitettu DBTL-festivaaleihin työtehtäviin saapuville median edustajille. Akkreditointihakemuksen lähettäminen ei takaa myönteistä päätöstä tai vapaata pääsyä festivaaleille.

Median akkreditointi hoidetaan sähköpostitse. Lähetäthän osoitteeseen lauri (at) dbtl.fi seuraavat tiedot: media, toimitus, etu- ja sukunimi, asema/työtehtävä (tapahtuman aikana), sähköpostiosoite, puhelinnumero (tapahtuman aikana), postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, saapumispäivä, lähtöpäivä, lisätiedot, esimiehen tiedot (toimituspäällikön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Akkreditointihakemus on henkilökohtainen ja hakemuksen lähettäneisiin median edustajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ennen tapahtuman alkua.


DBTL-FESTIVAALIT JA COVID-19

Down By The Laituri -festivaaleilla noudatetaan kulloinkin voimassa olevia THL:n sekä AVI:n korona-ohjeistuksia.


PALAUTE

Haluamme kehittää tapahtumaamme ja otamme mielellämme vastaan palautetta – risuja ja ruusuja. Vastaamme asiallisiin palautteisiin asiallisesti.

Palauteviestien sähköpostiosoite: palaute (at) dbtl.fi


YHTEYSTIEDOT

Tapahtumapäällikkö
Henri Kulmala
henri (at) dbtl.fi

Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
Lauri Ruotsalo
lauri (at) dbtl.fi

Tapahtumatuottaja
Henri Mäentaka
henri.maentaka (at) unitedfestivals.fi

Ravintolatoimen johtaja
Ville Isokoski
ville.isokoski (at) unitedfestivals.fi

VIP-myynti (Ryhmäostot, juomapakettitilaukset, VIP-palveluihin liittyvät tiedustelut)
vip (at) dbtl.fi
VIP-myynti ottaa vastaan yli 20 henkilön varauksia. Alle 20 henkilön ryhmille VIP-liput myy Ticketmaster.

Pääsylippuihin liittyvät tiedustelut
Ticketmaster
www.ticketmaster.fi
p. 0600 10 800 (1,98€/min+pvm)

Muut tiedustelut
DBTL Facebook / Messenge
www.facebook.com/downbythelaituri

Muut tiedustelut
DBTL Instagram / Direct
@downbythelaituri
www.instagram.com/downbythelaituri


ticketmaster-logoUnitedFestivals_logolanson_logomakasiinicontemporary_logo_wwwRajupaja_logo