SAAPUMINEN FESTIVAALEILLE

Down By The Laituri -festivaalit juhlitaan aivan Turun keskustan tuntumassa, Turun Tuomiokirkkotorilla ja Brahenpuistossa. Festivaalialueen sisäänkäynti on Uudenmaankadun ja Tuomiokirkkosillan nurkkauksessa.


LIPUNMYYNTI

Pääsyliput vuoden 2020 DBTL-festivaaleille myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.

Pääsylippujen hintaan lisätään lipunmyyntipaikkojen palvelu- ja toimitusmaksut.

Festivaalialueen lipunmyyntipisteessä maksuvälineinä käyvät myös Smartum-setelit, Smartum Saldo Visa-kortti, Edenred Virike-setelit ja Tyky-setelit.


SISÄÄNPÄÄSY & RANNEKE

Pääsyliput (ennakkoon ostetut ja alueen lipunmyyntipisteestä ostetut) tarkastetaan portilla ja vaihdetaan rannekkeeseen. Pääsylipun voi vaihtaa rannekkeeseen ennakkoon rannekkeen ennakkovaihtopisteessä. Festivaalialueelta voi poistua päivän aikana ja rannekkeella pääsee takaisin sisään alueelle.


RANNEKKEEN ENNAKKOVAIHTOPISTE

Rannekkeen ennakkovaihtopisteen sijainti ilmoitetaan kesällä. Ennakkoon vaihdetulla rannekkeella pääsee kätevästi sisään festivaalialueelle. Huom! Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen. Pääsylippua ei voi vaihtaa rannekkeeseen toisen henkilön puolesta. Ennakkovaihtopisteessä voi vaihtaa rannekkeeseen kaikkien muiden paitsi Golden VIP -lippuluokan liput.


ALUEEN KARTTA

Festivaalialueen kartta julkaistaan myöhemmin.

Saapuminen DBTL-festivaalialueelle tapahtuu yhden sisäänpääsyalueen kautta. Alueella on opasteet, jonka mukaan pääsyliput vaihdetaan rannekkeisiin ennen festivaalialueelle saapumista.

Festivaalialueen alusta on pääosin mukulakiveä ja puistotyyppistä pintaa. VIP-teltan alusta on tasainen ja maatasosta korotettu.


AUKIOLOAJAT

Festivaalialueen aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.


IKÄRAJA

Ikäraja festivaalialueelle on 18 vuotta.

Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alle 18-vuotias ei voi saapua festivaalialueelle täysi-ikäisenkään seurassa.


ESTEETTÖMYYS

Tapahtuma-alueelle on esteetön kulku ja alueella on inva-vessoja.


RUOKA JA JUOMA

Festivaalialueella on monipuolisia ruokamyyntipisteitä. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alueelle on 18 vuoden ikäraja. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kiellettyä. Suosittelemme maksamaan ostokset kortilla, mutta varaa mukaan myös käteistä, sillä maksulinjat saattavat ruuhkautua tapahtuman aikana.


YMPÄRISTÖ JA JÄTEHUOLTO

Festivaalialueelta löytyy runsaasti roskakoreja sekä kierrätyspisteitä, joihin roskat voi toimittaa luontoa ja kanssaihmisiä kunnioittaen. Pidetään yhdessä Turku siistinä ja huolehditaan roskat niihin kuuluviin astioihin.


TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Festivaalialueella on runsaasti järjestyksenvalvojia. Noudata aina järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja hätätilanteessa ota heihin välittömästi yhteyttä. Alueella on myös ensiapupäivystys.

Festivaalialueelle saa tuoda yhden korkeintaan 1,5 litran sinetöidyn (avaamattoman) tai tyhjän pullon.

Kiellettyjä esineitä ovat: aseet, omat alkoholijuomat, huumaavat aineet, räjähteet, soihdut, tulitteet, vaaralliset esineet, monitoimityökalut, laserosoittimet, valotikut, aerosolit (esim. hiuslakat), sateenvarjot sekä tuolit/istuimet.

Järjestelmäkameran tuonti alueelle ilman järjestäjien myöntämää kuvauslupaa on kiellettyä. Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua, muista kuitenkin kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä.

Tupakointi on kiellettyä lavojen edustalla konserttien aikana. Tapahtuma-alueella on erikseen merkittyjä tupakointipisteitä.


VAATESÄILYTYS

Festivaalialueella on vaatesäilytyspiste.


VIDEO- JA VALOKUVAAJA

Alueella liikkuu video- ja valokuvaaja, jotka kuvaavat materiaalia DBTL:n markkinointikäyttöön.


LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman jälkeen löytötavarat hoitaa Suomen Löytötavarapalvelu, Kauppakeskus Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku, p. 0600 03391, www.loytotavara.net. Toimisto avoinna arkisin klo 9-17 sekä lauantaisin 10-14.


MAJOITUS

Turusta löytyy useita hotelleita, joista on lyhyt kävelymatka DBTL-festivaaleille.

O Kiinteistöt Oy vuokraa luksustason asuntoja Turun keskustasta AirBNB:n kautta (katso esimerkkiasunto). Mikäli esimerkkiasunto on varattu, ota yhteyttä vuokraajaan ja kysy lisää!


AKKREDITOINTI

Akkreditointi on tarkoitettu DBTL-festivaaleihin työtehtäviin saapuville median edustajille. Akkreditointihakemuksen lähettäminen ei takaa myönteistä päätöstä tai vapaata pääsyä festivaaleille. Akkreditointihakemus on henkilökohtainen ja hakemuksen lähettäneisiin median edustajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti ennen tapahtuman alkua.

Median akkreditointi avataan kesällä.


YHTEYSTIEDOT

Tommi Seikola (Tapahtumapäällikkö)
tommi (at) dbtl.fi

Lauri Ruotsalo (Markkinointi- ja viestintäpäällikkö)
lauri (at) dbtl.fi

Riikka Mäentaka (Ravintolatoimen johtaja)
riikka (at) dbtl.fi

VIP-myynti (Ryhmäostot, juomapakettitilaukset, VIP-palveluihin liittyvät tiedustelut)
Palveluaika: ma-pe klo 10-15
p. 040 5311 315
vip (at) dbtl.fi

Ticketmaster (Pääsylippuihin liittyvät tiedustelut)
www.ticketmaster.fi
p. 0600 10 800 (1,98€/min+pvm)

DBTL Facebook / Messenger (Muut tiedustelut)
www.facebook.com/downbythelaituri

DBTL Instagram / Direct (Muut tiedustelut)
@downbythelaituri
www.instagram.com/downbythelaituri


logo_charcoal_fipolarartistit_logo