SAAPUMINEN FESTIVAALEILLE

Down By The Laituri -festivaalit juhlitaan aivan Turun keskustan tuntumassa, Urheilupuiston yläkentällä.

Suorin reitti festivaalialueelle Turun torilta on: Aurakatu -> Itäinen Rantakatu -> Paavo Nurmen puistotie -> Urheilupuisto -> Yläkenttä. Katso opastus YouTubesta.


LIPUNMYYNTI

Liput vuoden 2017 DBTL-festivaaleille myy Ticketmaster: www.ticketmaster.fi. Tapahtumapäivinä lippuja myynnissä myös festivaalialueen lipunmyyntipisteessä.

Pääsylippujen hintaan lisätään lipunmyyntipaikkojen palvelumaksut.

Festivaalialueen lipunmyyntipisteessä maksuvälineinä käyvät myös Smartum-setelit, Smartum Saldo Visa-kortti, Edenred Virike-setelit ja Tyky-setelit.


SISÄÄNPÄÄSY & RANNEKE

Pääsyliput (ennakkoon ostetut ja alueen lipunmyyntipisteestä ostetut) tarkastetaan portilla ja vaihdetaan rannekkeeseen. Alueelta voi poistua päivän aikana ja rannekkeella pääsee takaisin sisään.

HUOM! Pääsylippu on mahdollista vaihtaa rannekkeeseen ennakkoon Venus Nightlife -ravintolan edustalla (Aurakatu 6) to-la 27.-29.7. klo 11-15. Ennakkoon vaihdetulla rannekkeella pääsee jonon ohi sisään festivaalialueelle. Lippua ei voi vaihtaa rannekkeeseen toisen puolesta. Ranneke kiinnitetään suoraan käteen lippua vastaan. Silver VIP ja Golden VIP -lippuja ei ole mahdollista vaihtaa rannekkeeseen ennakkoon. Vaihtopisteessä ei ole lipunmyyntiä.

ENNAKKOVAIHTAJAN ETU! Yhteistyökumppanimme M&M Kuntotalo tarjoaa festivaaliviikon torstaina, perjantaina ja lauantaina 100:lle ensimmäiselle pääsylippunsa rannekkeeseen ennakkovaihtopisteessä vaihtaneelle tyylikkän juomapullon! Yhteensä pulloja jaossa siis 300 kappaletta. Lisäksi 1000 ensimmäistä ennakkovaihtopisteen asiakasta saavat M&M Kuntotalon Kaveripassin. Passi oikeuttaa yhteen käyntiin M&M Kuntotalossa kahdelle henkilölle 1.-31.8.2017 välisenä aikana. Arvo 40 €.


ALUEEN KARTTA

Saapuminen DBTL-festivaalialueelle tapahtuu kahden sisäänpääsyalueen kautta. Toiselle alueelle ohjataan ennakkolipun ostaneet vieraat ja lippunsa rannekkeeseen ennakkovaihtopisteessä vaihtaneet festivaalivieraat. Toisella alueella puolestaan sijaitsevat lipunmyyntipiste, VIP-lippujen vaihtopiste ja festivaalien akkreditointi.

DBTL2017_Aluekartta


AUKIOLOAJAT

Festivaalialue avaa ovensa torstaina 27.7. klo 15.30 ja perjantaina 28.7. & lauantaina 29.7. klo 17.30.


IKÄRAJA

Ikäraja festivaalialueelle on 18 vuotta.


ESTEETTÖMYYS

Tapahtuma-alueelle on esteetön kulku ja alueella on inva-vessoja. Kuljetus alueelle onnistuu Paavo Nurmen puistoalueen nurkkauksesta Betaniankadun kautta.


RUOKA JA JUOMA

Festivaalialueella on monipuolisia ruokamyyntipisteitä. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alueelle on 18 vuoden ikäraja. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kiellettyä. Varaa mukaan riittävästi käteistä. Useimmissa myyntipisteissä on maksupääte, mutta linjat saattavat ruuhkautua tapahtuman aikana.


YMPÄRISTÖ JA JÄTEHUOLTO

Festivaalialueelta löytyy runsaasti roskakoreja sekä kierrätyspisteitä, joihin roskat voi toimittaa luontoa ja kanssaihmisiä kunnioittaen. Pidetään yhdessä Turku siistinä ja huolehditaan roskat niihin kuuluviin astioihin.


TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Festivaalialueella on runsaasti järjestyksenvalvojia. Noudata aina järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja hätätilanteessa ota heihin välittömästi yhteyttä. Alueella on myös ensiapupäivystys.

Festivaalialueelle saa tuoda yhden korkeintaan 0,5 litran sinetöidyn (avaamattoman) tai tyhjän pullon.

Kiellettyjä esineitä ovat: aseet, omat alkoholijuomat, huumaavat aineet, räjähteet, soihdut, tulitteet, vaaralliset esineet, monitoimityökalut, laserosoittimet, valotikut, aerosolit (esim. hiuslakat) sekä sateenvarjot.

Järjestelmäkameran tuonti alueelle ilman järjestäjien myöntämää kuvauslupaa on kiellettyä. Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua, muista kuitenkin kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä.

Tupakointi on kiellettyä lavojen edustalla konserttien aikana. Tapahtuma-alueella on erikseen merkittyjä tupakointipisteitä.


VAATESÄILYTYS

Festivaalialueella on vaatesäilytyspiste.


VIDEO- JA VALOKUVAAJA

Alueella liikkuu video- ja valokuvaaja, jotka kuvaavat materiaalia DBTL:n markkinointikäyttöön.


LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman jälkeen löytötavarat hoitaa Suomen Löytötavarapalvelu, Satakunnantie 17, 20300 Turku, p. 0600 03391, www.loytotavara.net. Toimisto avoinna arkisin klo 9-17 sekä lauantaisin 10-14.


AKKREDITOINTI

Median akkreditointi hoidetaan sähköpostitse. Lähetäthän osoitteeseen Lauri (at) dbtl.fi seuraavat tiedot: media, toimitus, etu- ja sukunimi, asema/työtehtävä (tapahtuman aikana), sähköpostiosoite, puhelinnumero (tapahtuman aikana), postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, saapumispäivä, lähtöpäivä, lisätiedot, esimiehen tiedot (toimituspäällikön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Akkreditoituneihin median edustajiin ollaan yhteyksissä henkilökohtaisesti ennen tapahtuman alkua.


YHTEYSTIEDOT

Tommi Seikola (yleiset asiat)
Tommi (at) dbtl.fi
p. 044 784 3226

Lauri Ruotsalo (markkinointi, media- ja tiedotusasiat)
Lauri (at) dbtl.fi
p. 050 536 1016

Riikka Mäentaka (ravintola-asiat)
Riikka (at) dbtl.fi
p. 040 041 5390

VIP-myynti (ryhmäostot, juomapakettitilaukset, ym.)
Vip (at) dbtl.fi


logo_charcoal_fiharwall-originallonkeromtvradio_nova_logo83-t_ja_k_srkyhtyma_smm-kuntotalopolarartistit_logo