SAAPUMINEN FESTIVAALEILLE

Down By The Laituri -festivaalit juhlitaan aivan Turun keskustan tuntumassa, Turun Tuomiokirkkotorilla ja Brahenpuistossa.


LIPUNMYYNTI

Pääsyliput vuoden 2019 DBTL-festivaaleille myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi.

Pääsylippujen hintaan lisätään lipunmyyntipaikkojen palvelu- ja toimitusmaksut.

Festivaalialueen lipunmyyntipisteessä maksuvälineinä käyvät myös Smartum-setelit, Smartum Saldo Visa-kortti, Edenred Virike-setelit ja Tyky-setelit.


SISÄÄNPÄÄSY & RANNEKE

Pääsyliput (ennakkoon ostetut ja alueen lipunmyyntipisteestä ostetut) tarkastetaan portilla ja vaihdetaan rannekkeeseen. Pääsylipun voi vaihtaa rannekkeeseen ennakkoon rannekkeen ennakkovaihtopisteessä. Ennakkovaihtopisteen sijainti ja aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.

Festivaalialueelta voi poistua päivän aikana ja rannekkeella pääsee takaisin sisään alueelle.


RANNEKKEEN ENNAKKOVAIHTOPISTE

Ennakkoon vaihdetulla rannekkeella pääsee kätevästi sisään festivaalialueelle. Huom! Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen. Pääsylippua ei voi vaihtaa rannekkeeseen toisen henkilön puolesta. Ennakkovaihtopisteessä voi vaihtaa rannekkeeseen kaikkien muiden paitsi Golden VIP -lippuluokan liput.

Rannekkeen ennakkovaihtopisteen sijainti ja aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.


ALUEEN KARTTA

Saapuminen DBTL-festivaalialueelle tapahtuu kahden sisäänpääsyalueen kautta. Toiselle alueelle ohjataan ennakkolipun ostaneet vieraat ja lippunsa rannekkeeseen ennakkovaihtopisteessä vaihtaneet festivaalivieraat. Toisella alueella puolestaan sijaitsevat lipunmyyntipiste, VIP-lippujen vaihtopiste ja festivaalien akkreditointi.


AUKIOLOAJAT

Festivaalialueen aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.


IKÄRAJA

Ikäraja festivaalialueelle on 18 vuotta.

Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alle 18-vuotias ei voi saapua festivaalialueelle täysi-ikäisenkään seurassa.


ESTEETTÖMYYS

Tapahtuma-alueelle on esteetön kulku ja alueella on inva-vessoja.


RUOKA JA JUOMA

Festivaalialueella on monipuolisia ruokamyyntipisteitä. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alueelle on 18 vuoden ikäraja. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kiellettyä. Suosittelemme maksamaan ostokset kortilla, mutta varaa mukaan myös käteistä, sillä maksulinjat saattavat ruuhkautua tapahtuman aikana.


YMPÄRISTÖ JA JÄTEHUOLTO

Festivaalialueelta löytyy runsaasti roskakoreja sekä kierrätyspisteitä, joihin roskat voi toimittaa luontoa ja kanssaihmisiä kunnioittaen. Pidetään yhdessä Turku siistinä ja huolehditaan roskat niihin kuuluviin astioihin.


TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Festivaalialueella on runsaasti järjestyksenvalvojia. Noudata aina järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja hätätilanteessa ota heihin välittömästi yhteyttä. Alueella on myös ensiapupäivystys.

Festivaalialueelle saa tuoda yhden korkeintaan 0,5 litran sinetöidyn (avaamattoman) tai tyhjän pullon.

Kiellettyjä esineitä ovat: aseet, omat alkoholijuomat, huumaavat aineet, räjähteet, soihdut, tulitteet, vaaralliset esineet, monitoimityökalut, laserosoittimet, valotikut, aerosolit (esim. hiuslakat) sekä sateenvarjot.

Järjestelmäkameran tuonti alueelle ilman järjestäjien myöntämää kuvauslupaa on kiellettyä. Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua, muista kuitenkin kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä.

Tupakointi on kiellettyä lavojen edustalla konserttien aikana. Tapahtuma-alueella on erikseen merkittyjä tupakointipisteitä.


VAATESÄILYTYS

Festivaalialueella on vaatesäilytyspiste.


VIDEO- JA VALOKUVAAJA

Alueella liikkuu video- ja valokuvaaja, jotka kuvaavat materiaalia DBTL:n markkinointikäyttöön.


LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman jälkeen löytötavarat hoitaa Suomen Löytötavarapalvelu, Kauppakeskus Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku, p. 0600 03391, www.loytotavara.net. Toimisto avoinna arkisin klo 9-17 sekä lauantaisin 10-14.


MAJOITUS

Turusta löytyy useita hotelleita, joista on lyhyt kävelymatka DBTL-festivaaleille.

O Kiinteistöt Oy vuokraa luksustason asuntoja Turun keskustasta AirBNB:n kautta (katso esimerkkiasunto). Mikäli esimerkkiasunto on varattu, ota yhteyttä vuokraajaan ja kysy lisää!


AKKREDITOINTI

Median akkreditointi avataan kesäkuussa 2019.


YHTEYSTIEDOT

Tommi Seikola (Tapahtumapäällikkö)
p. 044 784 3226
tommi (at) dbtl.fi

Lauri Ruotsalo (Markkinointi- ja tiedotuspäällikkö)
p. 050 536 1016
lauri (at) dbtl.fi

Riikka Mäentaka (Ravintolatoimen johtaja)
p. 0400 415 390
riikka (at) dbtl.fi

VIP-myynti (Ryhmäostot, juomapakettitilaukset, VIP-palveluihin liittyvät tiedustelut)
vip (at) dbtl.fi

Ticketmaster (Pääsylippuihin liittyvät tiedustelut)
www.ticketmaster.fi
p. 0600 10 800 (1,98€/min+pvm)

DBTL Facebook / Messenger (Muut tiedustelut)
www.facebook.com/downbythelaituri

DBTL Instagram / Direct (Muut tiedustelut)
@downbythelaituri
www.instagram.com/downbythelaituri


logo_charcoal_fiharwall-originallonkeronaimapolarartistit_logo