SAAPUMINEN FESTIVAALEILLE

Down By The Laituri -festivaalit juhlitaan aivan Turun keskustan tuntumassa, Urheilupuiston yläkentällä.

Suorin reitti festivaalialueelle Turun torilta on: Aurakatu -> Itäinen Rantakatu -> Paavo Nurmen puistotie -> Urheilupuisto -> Yläkenttä. Katso opastus YouTubesta.


LIPUNMYYNTI

Ennakkoliput vuoden 2018 festivaaleille tulevat myyntiin keväällä. Tapahtumapäivinä lippuja myynnissä myös festivaalialueen lipunmyyntipisteessä.

Pääsylippujen hintaan lisätään lipunmyyntipaikkojen palvelumaksut.

Festivaalialueen lipunmyyntipisteessä maksuvälineinä käyvät myös Smartum-setelit, Smartum Saldo Visa-kortti, Edenred Virike-setelit ja Tyky-setelit.


SISÄÄNPÄÄSY & RANNEKE

Pääsyliput (ennakkoon ostetut ja alueen lipunmyyntipisteestä ostetut) tarkastetaan portilla ja vaihdetaan rannekkeeseen. Alueelta voi poistua päivän aikana ja rannekkeella pääsee takaisin sisään.


ALUEEN KARTTA

Saapuminen DBTL-festivaalialueelle tapahtuu kahden sisäänpääsyalueen kautta. Toiselle alueelle ohjataan ennakkolipun ostaneet vieraat ja lippunsa rannekkeeseen ennakkovaihtopisteessä vaihtaneet festivaalivieraat. Toisella alueella puolestaan sijaitsevat lipunmyyntipiste, VIP-lippujen vaihtopiste ja festivaalien akkreditointi.

Alueen kartta julkaistaan keväällä 2018.


AUKIOLOAJAT

Festivaalialueen aukioloajat julkaistaan keväällä 2018.


IKÄRAJA

Ikäraja festivaalialueelle on 18 vuotta.


ESTEETTÖMYYS

Tapahtuma-alueelle on esteetön kulku ja alueella on inva-vessoja. Kuljetus alueelle onnistuu Paavo Nurmen puistoalueen nurkkauksesta Betaniankadun kautta.


RUOKA JA JUOMA

Festivaalialueella on monipuolisia ruokamyyntipisteitä. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alueelle on 18 vuoden ikäraja. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kiellettyä. Varaa mukaan riittävästi käteistä. Useimmissa myyntipisteissä on maksupääte, mutta linjat saattavat ruuhkautua tapahtuman aikana.


YMPÄRISTÖ JA JÄTEHUOLTO

Festivaalialueelta löytyy runsaasti roskakoreja sekä kierrätyspisteitä, joihin roskat voi toimittaa luontoa ja kanssaihmisiä kunnioittaen. Pidetään yhdessä Turku siistinä ja huolehditaan roskat niihin kuuluviin astioihin.


TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Festivaalialueella on runsaasti järjestyksenvalvojia. Noudata aina järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja hätätilanteessa ota heihin välittömästi yhteyttä. Alueella on myös ensiapupäivystys.

Festivaalialueelle saa tuoda yhden korkeintaan 0,5 litran sinetöidyn (avaamattoman) tai tyhjän pullon.

Kiellettyjä esineitä ovat: aseet, omat alkoholijuomat, huumaavat aineet, räjähteet, soihdut, tulitteet, vaaralliset esineet, monitoimityökalut, laserosoittimet, valotikut, aerosolit (esim. hiuslakat) sekä sateenvarjot.

Järjestelmäkameran tuonti alueelle ilman järjestäjien myöntämää kuvauslupaa on kiellettyä. Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua, muista kuitenkin kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä.

Tupakointi on kiellettyä lavojen edustalla konserttien aikana. Tapahtuma-alueella on erikseen merkittyjä tupakointipisteitä.


VAATESÄILYTYS

Festivaalialueella on vaatesäilytyspiste.


VIDEO- JA VALOKUVAAJA

Alueella liikkuu video- ja valokuvaaja, jotka kuvaavat materiaalia DBTL:n markkinointikäyttöön.


LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman jälkeen löytötavarat hoitaa Suomen Löytötavarapalvelu, Satakunnantie 17, 20300 Turku, p. 0600 03391, www.loytotavara.net. Toimisto avoinna arkisin klo 9-17 sekä lauantaisin 10-14.


AKKREDITOINTI

Median akkreditointi alkaa kesällä 2018.


YHTEYSTIEDOT

Tommi Seikola (Tapahtumapäällikkö)
tommi (at) dbtl.fi
p. 044 784 3226

Lauri Ruotsalo (Markkinointi- ja tiedotuspäällikkö)
lauri (at) dbtl.fi
p. 050 536 1016

Riikka Mäentaka (Ravintolatoimen johtaja)
riikka (at) dbtl.fi
p. 040 041 5390

VIP-myynti (ryhmäostot, juomapakettitilaukset, ym.)
vip (at) dbtl.fi


logo_charcoal_fiharwall-originallonkeroradio_nova_logoiskelmalogo83-t_ja_k_srkyhtyma_spolarartistit_logo