SAAPUMINEN FESTIVAALEILLE

Down By The Laituri -festivaalit juhlitaan aivan Turun keskustan tuntumassa, Urheilupuiston yläkentällä.

Suorin reitti festivaalialueelle Turun torilta on: Aurakatu -> Itäinen Rantakatu -> Paavo Nurmen puistotie -> Urheilupuisto -> Yläkenttä. Katso opastus YouTubesta.


LIPUNMYYNTI

Pääsyliput vuoden 2019 DBTL-festivaaleille myy Ticketmaster, www.ticketmaster.fi. Pääsylippujen myynti alkaa myöhemmin.

Pääsylippujen hintaan lisätään lipunmyyntipaikkojen palvelumaksut.

Festivaalialueen lipunmyyntipisteessä maksuvälineinä käyvät myös Smartum-setelit, Smartum Saldo Visa-kortti, Edenred Virike-setelit ja Tyky-setelit.


SISÄÄNPÄÄSY & RANNEKE

Pääsyliput (ennakkoon ostetut ja alueen lipunmyyntipisteestä ostetut) tarkastetaan portilla ja vaihdetaan rannekkeeseen. Pääsylipun voi vaihtaa rannekkeeseen ennakkoon rannekkeen ennakkovaihtopisteessä (Aurakatu 6, Turku).

Alueelta voi poistua päivän aikana ja rannekkeella pääsee takaisin sisään.


RANNEKKEEN ENNAKKOVAIHTOPISTE

Rannekkeen ennakkovaihtopiste sijaitsee Turun Keskustassa Naima-yökerhon edessä (Aurakatu 6) ja on avoinna festivaalipäivinä to-la 25.-27.7. klo 11-14. Ennakkoon vaihdetulla rannekkeella pääsee kätevästi sisään festivaalialueelle. Huom! Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen. Pääsylippua ei voi vaihtaa rannekkeeseen toisen henkilön puolesta. Ennakkovaihtopisteessä voi vaihtaa rannekkeeseen kaikkien muiden paitsi Golden VIP -lippuluokan liput.


ALUEEN KARTTA

Saapuminen DBTL-festivaalialueelle tapahtuu kahden sisäänpääsyalueen kautta. Toiselle alueelle ohjataan ennakkolipun ostaneet vieraat ja lippunsa rannekkeeseen ennakkovaihtopisteessä vaihtaneet festivaalivieraat. Toisella alueella puolestaan sijaitsevat lipunmyyntipiste, VIP-lippujen vaihtopiste ja festivaalien akkreditointi.

iskelmalogo
Klikkaa karttaa nähdäksesi sen suurempana.


AUKIOLOAJAT

Festivaalialueen aukioloajat ilmoitetaan myöhemmin.


IKÄRAJA

Ikäraja festivaalialueelle on 18 vuotta.

Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alle 18-vuotias ei voi saapua festivaalialueelle täysi-ikäisenkään seurassa.


ESTEETTÖMYYS

Tapahtuma-alueelle on esteetön kulku ja alueella on inva-vessoja. Kuljetus alueelle onnistuu Paavo Nurmen puistoalueen nurkkauksesta Betaniankadun kautta.


RUOKA JA JUOMA

Festivaalialueella on monipuolisia ruokamyyntipisteitä. Koko festivaalialue on anniskelualuetta, joten alueelle on 18 vuoden ikäraja. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kiellettyä. Suosittelemme maksamaan ostokset kortilla, mutta varaa mukaan myös käteistä, sillä maksulinjat saattavat ruuhkautua tapahtuman aikana.

Alueella on tarjolla hampurilaisia, uuden perunan pyttipannua, kana- ja kasvistortillaa.


YMPÄRISTÖ JA JÄTEHUOLTO

Festivaalialueelta löytyy runsaasti roskakoreja sekä kierrätyspisteitä, joihin roskat voi toimittaa luontoa ja kanssaihmisiä kunnioittaen. Pidetään yhdessä Turku siistinä ja huolehditaan roskat niihin kuuluviin astioihin.


TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Festivaalialueella on runsaasti järjestyksenvalvojia. Noudata aina järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja hätätilanteessa ota heihin välittömästi yhteyttä. Alueella on myös ensiapupäivystys.

Festivaalialueelle saa tuoda yhden korkeintaan 0,5 litran sinetöidyn (avaamattoman) tai tyhjän pullon.

Kiellettyjä esineitä ovat: aseet, omat alkoholijuomat, huumaavat aineet, räjähteet, soihdut, tulitteet, vaaralliset esineet, monitoimityökalut, laserosoittimet, valotikut, aerosolit (esim. hiuslakat) sekä sateenvarjot.

Järjestelmäkameran tuonti alueelle ilman järjestäjien myöntämää kuvauslupaa on kiellettyä. Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua, muista kuitenkin kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä.

Tupakointi on kiellettyä lavojen edustalla konserttien aikana. Tapahtuma-alueella on erikseen merkittyjä tupakointipisteitä.


VAATESÄILYTYS

Festivaalialueella on vaatesäilytyspiste.


VIDEO- JA VALOKUVAAJA

Alueella liikkuu video- ja valokuvaaja, jotka kuvaavat materiaalia DBTL:n markkinointikäyttöön.


LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman jälkeen löytötavarat hoitaa Suomen Löytötavarapalvelu, Kauppakeskus Länsi1, Viilarinkatu 5, 20320 Turku, p. 0600 03391, www.loytotavara.net. Toimisto avoinna arkisin klo 9-17 sekä lauantaisin 10-14.


MAJOITUS

Turusta löytyy useita hotelleita, joista on lyhyt kävelymatka DBTL-festivaaleille. Visit Turku -sivustolta voit varata kätevästi majoituspaketit DBTL-festivaaleille! Majoituspaketti sisältää pääsylipun festivaaleille ja yöpymisen valitsemassasi hotellissa.

O Kiinteistöt Oy vuokraa luksustason asuntoja Turun keskustasta AirBNB:n kautta (katso esimerkkiasunto). Mikäli esimerkkiasunto on varattu, ota yhteyttä vuokraajaan ja kysy lisää!


AKKREDITOINTI

Median akkreditointi hoidetaan sähköpostitse. Lähetäthän osoitteeseen lauri (at) dbtl.fi seuraavat tiedot: media, toimitus, etu- ja sukunimi, asema/työtehtävä (tapahtuman aikana), sähköpostiosoite, puhelinnumero (tapahtuman aikana), postiosoite, postinumero, postitoimipaikka, saapumispäivä, lähtöpäivä, lisätiedot, esimiehen tiedot (toimituspäällikön nimi, puhelinnumero ja sähköpostiosoite). Akkreditoituneihin median edustajiin ollaan yhteyksissä henkilökohtaisesti ennen tapahtuman alkua.


YHTEYSTIEDOT

Tommi Seikola (Tapahtumapäällikkö)
tommi (at) dbtl.fi

Lauri Ruotsalo (Markkinointi- ja tiedotuspäällikkö)
lauri (at) dbtl.fi

Riikka Mäentaka (Ravintolatoimen johtaja)
riikka (at) dbtl.fi

VIP-myynti (Ryhmäostot, juomapakettitilaukset, VIP-palveluihin liittyvät tiedustelut)
vip (at) dbtl.fi

Ticketmaster (Pääsylippuihin liittyvät tiedustelut)
www.ticketmaster.fi
p. 0600 10 800 (1,98€/min+pvm)

DBTL Facebook / Messenger (Muut tiedustelut)
www.facebook.com/downbythelaituri

DBTL Instagram / Direct (Muut tiedustelut)
@downbythelaituri
www.instagram.com/downbythelaituri


logo_charcoal_fiharwall-originallonkeronaimaiskelmalogo83-t_ja_k_srkyhtyma_sgodmorgonmm-kuntotaloFinnsiirtopolarartistit_logo