SAAPUMINEN FESTIVAALEILLE

Down By The Laituri -festivaalit juhlitaan aivan Turun keskustan tuntumassa, Urheilupuiston yläkentällä.

Suorin reitti festivaalialueelle Turun torilta on: Aurakatu -> Itäinen Rantakatu -> Paavo Nurmen puistotie -> Paavo Nurmen puisto / Urheilupuisto. Katso opastus YouTubesta.


LIPUNMYYNTI

Liput vuoden 2017 DBTL-festivaaleille myy Ticketmaster: www.ticketmaster.fi. Tapahtumapäivinä lippuja myynnissä myös festivaalialueen lipunmyyntipisteessä.

Pääsylippujen hintaan lisätään lipunmyyntipaikkojen palvelumaksut.

Festivaalialueen lipunmyyntipisteessä maksuvälineinä käyvät myös Smartum-setelit, Smartum Saldo Visa-kortti, Edenred Virike-setelit ja Tyky-setelit.


SISÄÄNPÄÄSY

Festivaalialueen lipunmyyntipiste sijaitsee pääportin läheisyydessä. Pääsyliput tarkastetaan portilla ja vaihdetaan rannekkeeseen. Alueelta voi poistua päivän aikana ja rannekkeella pääsee takaisin sisään.


ALUEEN KARTTA

Tiedot päivitetään kevään 2017 aikana.


AUKIOLOAJAT

Festivaalialue avaa ovensa torstaina 27.7. klo 15.30 ja perjantaina 28.7. & lauantaina 29.7. klo 17.30.


IKÄRAJA

Ikäraja maksulliselle festivaalialueelle on 18 vuotta.


ESTEETTÖMYYS

Tapahtuma-alueelle on esteetön kulku ja alueella on inva-vessoja. Kuljetus alueelle onnistuu Paavo Nurmen puistoalueen nurkkauksesta Betaniankadun kautta.


RUOKA JA JUOMA

Festivaalialueella on ruokamyyntipisteitä ja A-oikeuksin varusteltuja ravintoloita. Muistathan ottaa henkilöllisyystodistuksen mukaan. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kiellettyä. Varaa mukaan riittävästi käteistä. Useimmissa myyntipisteissä on maksupääte, mutta linjat saattavat ruuhkautua tapahtuman aikana.


YMPÄRISTÖ JA JÄTEHUOLTO

Festivaalialueelta löytyy runsaasti roskakoreja sekä kierrätyspisteitä, joihin roskat voi toimittaa luontoa ja kanssaihmisiä kunnioittaen. Pidetään yhdessä Turku siistinä ja huolehditaan roskat niihin kuuluviin astioihin.


TURVALLISUUS JA KIELLETYT ESINEET

Festivaalialueella on runsaasti järjestyksenvalvojia. Noudata aina järjestyksenvalvojien antamia ohjeita ja hätätilanteessa ota heihin välittömästi yhteyttä. Alueella on myös ensiapupäivystys.

Kiellettyjä esineitä ovat: aseet, kaikki pullot, omat alkoholijuomat, huumaavat aineet, räjähteet, soihdut, tulitteet, vaaralliset esineet, monitoimityökalut, laserosoittimet, valotikut, aerosolit (esim. hiuslakat) sekä sateenvarjot.

Järjestelmäkameran tuonti alueelle ilman järjestäjien myöntämää kuvauslupaa on kiellettyä. Valokuvaaminen henkilökohtaiseen käyttöön on sallittua, muista kuitenkin kunnioittaa muiden festivaalikävijöiden yksityisyyttä.

Tupakointi on kiellettyä lavojen edustalla konserttien aikana. Tapahtuma-alueella on erikseen merkittyjä tupakointipisteitä.


VIDEO- JA VALOKUVAAJA

Alueella liikkuu video- ja valokuvaaja, jotka kuvaavat materiaalia DBTL:n markkinointikäyttöön.


LÖYTÖTAVARAT

Tapahtuman jälkeen löytötavarat hoitaa Suomen Löytötavarapalvelu, Satakunnantie 17, 20300 Turku, p. 0600 03391, www.loytotavara.net. Toimisto avoinna arkisin klo 9-17 sekä lauantaisin 10-14.


AKKREDITOINTI

Tiedot päivitetään kevään 2017 aikana.


YHTEYSTIEDOT

Tommi Seikola (yleiset asiat)
Tommi (at) dbtl.fi
p. 044 784 3226

Lauri Ruotsalo (media- ja tiedotusasiat)
Lauri (at) dbtl.fi
p. 050 536 1016

Riikka Mäentaka (ravintola-asiat)
Riikka (at) dbtl.fi
p. 040 041 5390

VIP-myynti (ryhmäostot, juomapakettitilaukset, ym.)
Vip (at) dbtl.fi
p. 040 5311 315


logo_charcoal_fiharwall-originallonkeromtvradio_nova_logo83-t_ja_k_srkyhtyma_smm-kuntotalopolarartistit_logo